دکتر هادی زارعی

کارشناس ارشد کارآفرینی/دکتری مدیریت فناوری دانشگاه تهران

غذا فروشی سیار

  • ۵

افراد به علت مشغله زیاد، وقت غذاخوردن در رستوران یا غذاخوری را ندارند. از طرفی به علت قیمت بالای غذا در چنین محیط‌هایی و اضافه‌شدن مالیات بر ارزش‌افزوده، معمولاً غذاهای رستوران‌ها قیمت بالایی دارد. اما با کمی خلاقیت، می‌توان از این نیاز مردم، یک ایده کسب و کار موفق ساخت.

در واقع، شما می‌توانید با یک ون و کمی وسایل آشپزی، در جاهای شلوغ شهر به افراد غذاهای حاضری مانند فلافل و یا انواع ساندویچ‌های دیگر بفروشید. همچنین اگر کمی ذوق و سلیقه به خرج دهید، می‌توانید ماشین خود را تزیین کرده و با این روش به جذب مشتریان بیشتر برای خود کمک کنید.